الدليل العملي لهندسة تصنيع الأغذية / تأليف جوستافو في. باربوزا-كانوفاس، لي مار، بلاس بارليتا؛ ترجمة علي بن إبراهيم بوكر حوباني
Material type: TextPublication details: جامعة الملك سعود :الرياض ، 2000Description: أيض :219ص. ؛ 24 سمISBN:- 9960371670
- TP372.5 .B35 2000
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | Library First Floor | TP372.5 .B35 2000 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 36185 | |
Books | Library First Floor | TP372.5 .B35 2000 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 36320 |
Browsing Library shelves, Shelving location: First Floor Close shelf browser (Hides shelf browser)
TP370 .I229 2014 Introduction to food process engineering / | TP370 .S26 2011 تكنولوجيا الأغذية / | TP372.5 .B35 2000 الدليل العملي لهندسة تصنيع الأغذية / | TP372.5 .B35 2000 الدليل العملي لهندسة تصنيع الأغذية / | TP492 .A43 2004 Modern refrigeration and air conditioning / | TP492 .A43 2004 Modern refrigeration and air conditioning / | TP492 .A57 2005 Basic refrigeration and air conditioning / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.